menu Home
Vesti

OZVUČENJE I PRATEĆA OPREMA

Avala Grand Bend | April 16, 2023

Danas je neophodno da svaki orkestar za svadbe poseduje savremenu i kvalitetnu opremu kako bi opstao na tržištu. Vodeći proizvođači nameću trendove a publika postaje sve zahtevnija. Na odgovornim bendovima je da sve to isprate. Ako već moramo da satima na svadbi slušamo glasnu muziku, imperativ je da to bude ne iritirajući zvuk i da se svaki ton kvalitetno čuje. Uvek će biti nezadovoljnih rođaka koje ste “slučajno” postavili pored muzike i koji će vam godinama

prigovarati na svoje mesto gde nisu imali prilike da uživaju u veselju. Orkestar za svadbe koji poseduje kvalitetnu opremu i takve situacije eliminiše. Bend Avala Grand poseduje najsavremeniju opremu vodećih marki na ovom tržištu kao što su DYNACORD, EW i RCF kao i vrhunsko ozvučenje koje emituje identičan zvuk u svih 30m udaljensoti od zvučnika. Niko neće imati osećaj zapostavljenosti jer je smešten pored muzike jer će imati potpuno identičan doživljaj kao i svi ostali gosti.

 

KVALITETNA MIKSETA I UŠTIMOVANI INSTRUMENTI

 

Mikseta koju poseduje orkestar za svadbe Avala Grand je najsavremenije tehničko dostignuće i pružiće vam jedinstveni osećaj svakog tona i ritma. Tek kada  doživite kvalitet shvatite koliko je sve ostalo prosečno. Svaki član poseduje bežični mikrofon i šetajući po sali uvek bude u centru zbivanja i aktivno učestvuje u veselju. Jako je bitno da se prilikom postavljanja ozvučenja prati oblik akustičnosti samo sale i položaj gostiju kako ne bi izostao kompletan utisak.

 

SVETLOSNI EFEKTI I DIM MAŠINE

 

U potpunosti je različit utisak muzike i dešavanja ako je sve to propraćeno adekvatnim vizuelnim efektima. Svetlo često zanemaren aspekt ali iz iskustva je dokazano da se gosti mnogo više zabavljaju ako su stimulisani i na ovaj način. Naš orkestar za svadbe poseduje kompletan prateći program koji će doprinuti opštoj dekoraciji prostora i učiniti igru i veselje zabavnijim doživljajem.

Written by Avala Grand Bend

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


 • play_circle_filled

  01. Sine Moj
  Avala Grand

 • play_circle_filled

  01. Teci mi kroz vene
  Avala Grand

 • play_circle_filled

  01. Maska
  Avala Grand & Bora Santana

 • play_circle_filled

  01. Kunem te strance
  Avala Grand

 • play_circle_filled

  01. Pravo na ljubav
  Avala Grand - Pravo na ljubav (Cover)

 • play_circle_filled

  01. Možda smo i mi
  Avala Grand & Stojče Sandić

 • play_circle_filled

  01. Uspeo sam u zivotu (Official Cover)
  Avala Grand

 • play_circle_filled

  01. Teci mi kroz vene
  Avala Grand

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play