menu Home
Vesti

BEND ZA SVADBE

Avala Grand Bend | April 16, 2023

MI SMO BEND ZA SVADBE

Svadba predstavlja najkompleksniju i najzahtevniju proslavu, što zbog dužine trajanja to i zbog samog značaja odnosno broja gostiju. Dan venčanja je trenutak koji pamtimo celog života i ulažemo ogromne napore da sve prođe po planu. Nezaobilazan deo dobre atmosfere je upravo dobar bend za svadbe zadužen za stvaranje veselog okruženja i fenomenalnog provoda.

ONO ŠTO NAS RAZLIKUJE OD OSTALIH

Dugogodišnje zajedničko nastupanje je preraslo u potpunu sinergiju članova grupe i to se vrlo lako da primetiti. Poznavanje je potpuno i na sceni, odnosno nastupima, delujemo kompaktno i ujedinjeno. U potpunosti uživamo u muzici i na svirku ne gledamo isključivo kao na biznis već je za nas to svakako dobar provod. Umemo da osetimo povratnu reakciju gostiju i na taj način i prilagođavamo svoj repertoar. Ne postoji vremensko ograničenje niti posebni dodatni troškovi. Mi ćemo se potruditi da vam donosimo zabavu dokle god to i vama prija. Mi smo bend za svadbe koji je kvalitetom izgradio ime i ponosni smo da su na ljudi koje smo uveseljavali na porslavama naša najbolja reklama.

ODLIČNO SE SNALAZIMO I POD ŠATROM

Samo oni muzičari koji su svirali veselja pod šatrom znaju koliko je važno da čovek bude pravi profesionalac kako bi zadovoljio zahteve gostiju. Sve je češći slučaj proslave svadbe u restoranima gde je satnica precizirana a repertoar unapred dogovoren. Šatra je posve nešto drugo i ne čudi činjenica  da mnogi odbijaju takve poslove. Mi smo kroz dugo iskustvo “ispekli” zanat i sa zadovoljstvom učestvujemo u veseljima ovog tipa zato što znamo da imamo snage i kapaciteta da odgovorimo zahtevima domaćina i gostiju.

AVALA GRAND BEND – NAŠ REPERTOAR

Svojim repertoarom možemo da zadovoljimo sve želje Vaših gostiju. Nekoliko hiljada pesama koje „držimo u glavi“: starogradske pesme za sva vremena, rock pesme, lagane ili brze pesme, noviji hitovi, i sve to uklopljeno u jednu celinu, nižu se jedna za drugom. Tačno znamo pesme uz koje će Vaš prvi ples i izlazak torte ostati zapamćeni do kraja života.

AVALA GRAND BEND – OD BOGA SI STVORENA

UŠTIMOVANI INSTRUMENTI I VRHUNSKA OPREMA

Posedujemo kvalitetnu i najsavremeniju opremu kao što je DYNACORD, EW i RCF kao i ozvučenje sa kojim ćete nas čuti isto ispred zvučnika i u dnu sale na udaljenosti do 30 metara. Mikseta, bežični mikrofoni, postavljanje ozvučenja u skladu sa oblikom sale, gde postaviti svetlosne efekte i dim mašine, su bitne stvari na koje bend za svadbe mora da obrati pažnju, a mi svakako obraćamo pažnju na sve ove detalje.

Vaše je samo da se opustite i uživate, a za atmosferu smo zaduženi mi – Avala Grand bend!

Written by Avala Grand Bend

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


 • play_circle_filled

  01. Sine Moj
  Avala Grand

 • play_circle_filled

  01. Teci mi kroz vene
  Avala Grand

 • play_circle_filled

  01. Maska
  Avala Grand & Bora Santana

 • play_circle_filled

  01. Kunem te strance
  Avala Grand

 • play_circle_filled

  01. Pravo na ljubav
  Avala Grand - Pravo na ljubav (Cover)

 • play_circle_filled

  01. Možda smo i mi
  Avala Grand & Stojče Sandić

 • play_circle_filled

  01. Uspeo sam u zivotu (Official Cover)
  Avala Grand

 • play_circle_filled

  01. Teci mi kroz vene
  Avala Grand

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play